úterý 19. května 2015

Ploty a brány kvalita spojená s tradicí

K perfektnímu vzhledu Vašeho domu či pozemku patří kvalitní a vhodně zvolený plot. Krásné a zajímavé mohou být ploty dřevěné či živé, nepříjemné jsou ale nároky na údržbu, které vyžadují. Řešením, jenž Vám pomůže se podobným starostem vyhnout, jsou odolné bezúdržbové kované ploty Lamark. Právě firma Lamark dokáže zákazníkům nabídnout kovaný plot podle jejich představ a zcela na míru. Můžete si vybrat z mnoha typových řad, ozdobných prvků a barevných provedení kovaných plotů tak, aby byly zajištěny Vaše požadavky na kvalitní a cenově přijatelný výrobek. Systém plotů a bran se vyrábí vždy na míru podle konkrétního požadavku zákazníka.
O bezúdržbových plotech Lamark se vždy hovoří ve spojení s kvalitou a precizním zpracováním. Není tomu jinak ani u výroby kovaných bran a branek. Použitý materiál je vysoce kvalitní s příslušnými atesty. Na plotové tyče je použit čtyřhraný plný profil 14x14 mm. Celá konstrukce se žárově pozinkuje, čímž se dosáhne kvalitní antikorozní ochrany na všech, tedy i na vnitřních plochách. Horní zakončení tyčí provádíme v mnoha provedeních od rovných konců, přes tzv. pěchované až po nepřeberné množství ručně kovaných špičatých zakončení. Hotový výrobek se lakuje v odstínech RAL nebo železoslídovými barvami s hrubou strukturou. Je zde také možnost patiny s podkladem kovářské černé barvy. Výsledkem je tedy opravdu nepřeberné množství kombinací!
Montáž plotů je velmi jednoduchá a použijí se k ní speciální závěsy, které se buď jednoduše našroubují do zděných pilířů nebo do ocelových sloupků, které rovněž splňují vysoké nároky našich klientů. Na takto připravené závěsy se plot připevní pomocí šroubů a kloboukových matic. Samozřejmostí je i možnost délkového nastavení v případě nepřesného vyzdění pilířů. Závěsy jsou galvanicky zinkovány a konečná úprava je shodná s příslušným plotovým dílcem.


Díky efektivnímu řízení procesu výroby a tradici kvalitního českého výrobku vzniká produkt jenž je schopen uspokojit všechny zájemce o kovaný plot bez kompromisů. Dodáváme a montujeme hotové ploty či brány, na kterékoliv místo v České a také Slovenské republice. Na kované ploty a brány poskytuje Lamark bez výjimky záruku 10 let.

Žádné komentáře:

Okomentovat