pondělí 10. prosince 2012

Módní show LAMARK night se blíží

Krásné dívky v krásných šatech, peníze pro dobrou věc a sváteční atmosféra - přijďte si vychutnat příjemný večer, shlédnout módní kolekci pro období podzim - zima 2012 a také přispět nemocnici v Hradci Králové.

Módní show LAMARK night se bude konat v pondělí 3. prosince 2012 od 19 hodin v kongresovém centru Aldis v Hradci Králové. Večerem bude provázet Václav Mašinda, mezi hosty bude také zpěvák Bohuš Matuš a finalistka České Miss 2009 Julie Zugarová. Můžete se těšit také na doprovodný program v podobě vystoupení taneční skupiny T-BASS.

Generálním partnerem módní show LAMARK night je již potřetí společnost LAMARK, český výrobce kvalitních kovaných plotů, vjezdových bran a vchodových branek. LAMARK společně s agenturou Daniela Models pořádají show, která část svého výtěžku pravidelně věnuje na dobrou věc, letos peníze opět poputují k Trombotickému centru IV. interní kliniky Fakultní nemocnice Hradce Králové. „Jsme rádi, že můžeme být partnerem akce, která je nejen zábavná, ale jejíž výtěžek půjde na dobrou věc,” říká obchodní ředitel společnosti LAMARK Miloš Němeček.

Módní show proběhne pod záštitou náměstka primátora města Hradce Králové pro rozvoj města PaedDr. Jindřicha Vedlicha, Ph.D. Vstupenky je možné zakoupit také v předprodeji v Informačním centru Hradce Králové a agentuře Daniela Models za 230 (hlediště) a 200 (balkon) Kč.

Čtěte na...

Žádné komentáře:

Okomentovat